این نشریات غالباً توسط عده ای علاقمند و محقق تاسیس شد که به دلیل آشنایی با تفکرات و نقطه نظرات استاد ایلیا، خواستار راهنمایی و حضور ایشان در نشریه بودند.
این حضور به شکل های مختلف در برخی از این نشریات به چشم میخورد. غالب این حضور به شکل طرح تفکرات و ایدههای جدید بود که همین موجب تفاوت این نشریات و استقبال بسیاری افراد از آن شد. به جرأت میتوان گفت که هر کدام از این نشریات در نوع خود بسیار پربار و غیرقابل مقایسه با نشریات مشابه بودند. برای اثبات این ادعا کافی است که قیاسی هر چند گذرا بین این نشریات و نشریات مشابه صورت گیرد تا این تفاوت به روشنی عیان گردد.
با وجود اثرات مثبت این نشریات در ارتقای فرهنگ جامعه و بالا بردن سطح بینش عمومی در زمینه های مختلف، طولی نکشید که بیشتر این مجلات به بهانه هایی واهی و غیرمستند توسط هیئت نظارت بر مطبوعات تعطیل شدند. یکی به جرم شائبه اهانت به رهبری (که به زودی تبرئه شد)، یکی به بهانه تاخیر در چاپ یک شماره (که هرگز اثبات نشد و حتی حکمی به دست مسئولین نشریه نرسید)، و دو نشریه دیگر به جرم عدم التزام مدیر مسئول به قانون اساسی کشور! که عنوان چنین اتهام مبهم و بدون مصداق و مدرکی، خود گویای همه چیز است.
مسئولین هر کدام از این نشریات، بارها و بارها و مدتها از انواع مراجع و مسئولین، از مسئولین وزارت ارشاد و هیئت نظارت بر مطبوعات گرفته تا کمیسیون فرهنگی مجلس، دیوان عدالت اداری، کمیسیون اصل 90، شورای شهر، دفتر رهبری، سازمان بازرسی کل کشور و هر مرجع و ارگان مرتبطی موضوع را پیگیری کردند. هیچ کس جواب واضحی نمیداد اما به شکل غیررسمی بسیار میشنیدیم که نشریات شما به علت ارتباطتان با استاد ایلیا تعطیل شده است.
برخی مسئولین از این وضعیت شگفت زده میشدند و حق را به مدیران مسئول نشریات میدادند اما پس از چند بار پیگیری و زمانی که وقت عمل میشد، بدون هیچ توضیحی خود را کنار میکشیدند. گویی از جای دیگری به آنها اعلام میشد که از پیگیری موضوع دست بکشند. از گوشه و کنار اخباری شنیده شد مبی بر اینکه مسئولان وقت گفته اند نشریات حرکت دهندگان، هنرهای زیستن و علوم باطنی با نظرات ما سازگار نیست و فعالیتشان باید متوقف شود!
پس از مدتها پیگیری تنها یکی از نشریات (نشریه حرکت دهندگان) که به دادگاه احضار شده و مانند بقیه بی محاکمه به مسلخ نرفته بود، کارش به نتیجه رسید و از اتهام وارده (شائبه اهانت به رهبری) تبرئه شد اما پروانه انتشار آن هرگز احیا نشد!
اتفاقات مشابهی برای سایر نشریات نیز رخ داد من جمله لغو امتیاز نشریه علم موفقیت در زمستان سال 1386 و درخواستهای مکرر بازجویان پرونده امنیتی استاد ایلیا از مسئولان نشریه تفکر متعالی مبنی بر اعلام داوطلبانه انحالا نشریه و درخوست لغو مجوز برای آن.
در ادامه برای شفاف سازی بیشتر فعالیتهای این نشریات، به معرفی هر یک و شرح وضعیت فعلی آنها پرداختهایم.
نشریه «علم موفقیت»
1ـ پیشینه و اهداف
نشریه علم موفقیت، با هدف ارائه روشهای علمی و عملی موفقیت برای نشان دادن مسیری مطمئن در میان نشریات زرد در این موضوعات، پا به عرصه نهاد و با ارائه دیدگاههای عملی و ریشه دار در موضوعات ضروری از جمله ازدواج، روابط، کلام موثر و رفتار هماهنگ و... خیلی زود توانست تفاوت خود را با نشریات مشابه به اثبات برساند و عنوان غرفه برتر نشریات پژوهشی را در نمایشگاه سال 1383 به خود اختصاص دهد.
2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: فرنگیس کاظمی، استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی یکی از معتبرترین دانشگاههای کشور
سیاستگذار: پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
سردبیر: رکسانا خوشابی، کارشناس ارشد مشاوره و دارای سوابق درخشان در موضوعات
گروهدرمانی و پژوهشها و همایشهای روانشناختی، همینطور محقق و نویسنده در موضوعات موفقیت، روانشناسی، ازدواج و کلام خلاق
اعضای تحریریه: تعدادی از محققان، علاقمندان، فارغ التحصیلان و نویسندگان حوزه های مرتبط با علوم موفقیت و روانشناسی
3 ـ موضوعات
مطالب آگاهی بخش پیرامون علم موفقیت، جدیدترین فنون موفقیت، روانشناسی کاربردی، روشهای تفکر موفقیت آمیز و تفکر به بیان ساده، معرفی معلمان موفقیت، بررسی زوایای پنهان و آشکار ازدواج از نگاهی نو و عمیق، رفتار در خانواده، روانشناسی مدرن، قدرت کلام، اصول موفق زیستن و...
4 ـ وضعیت فعلی
این نشریه با چندین هزار مشترک، و به عنوان كاربردیترین نشریه در زمینه روانشناسی، دانش تفكر وعلم موفقیت در سال87بدون ارائه دلیل لغو مجوز شده است.
نشریه «هنر زندگی متعالی»
1 ـ پیشینه و اهداف
این نشریه در سال 1381 با هدف تحقق حقیقتگرایی در همه ابعاد زندگی، شکل گرفت. تلاش تهیهکنندگان این بود که چشمها و گوشها را با بیانهای گوناگونی از حقیقت آشنا کنند و البته پیش از همه چیز ریشه راستین تعالیم الهی ـ که همان قرآن است ـ را مبنای این حرکت قرار دادند
.2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: رکسانا خوشابی، کارشناس ارشد روانشناسی و مشاوره ـ محقق و نویسنده
سردبیر ارشد: پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
سردبیر: رضا الماسیان، مدرس و محقق در زمینه علوم فراروانشناسی
اعضای تحریریه: محققان و مترجمانی در موضوعات تفکر، فراروانشناسی، معنویت مدرن
3 ـ موضوعات
روشهای تفکر و تصمیمگیری، معرفی و نقد جریانهای باطنی و معنوی در عصر حاضر، تکنولوژیهای فراروانی
4 ـ وضعیت فعلی
چاپ این نشریه پس از سه شماره انتشار! از طرف هیئت نظارت بر مطبوعات ممنوع اعلام شد و حتی حکم و علت این تعطیلی هنوز و پس از گذشت سالها! به دست مسئولین نشریه نرسیده است. البته علت را به شکلی غیررسمی، و بدون در نظر گرفتن محتوای غنی نشریه، ارتباط دست اندرکاران آن با استاد ایلیا ذکر کردند!
پرونده این نشریه همچنان در مراجعی از جمله دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور، کمیسیون اصل نود و سایر مراجعدر دست پیگیری است و با وجود اعتراف غیررسمی تمامی مسئولین مربوطه به عجیب و غیرمنطقی بودن تعطیلی نشریه، هنوز از دادن اجازه چاپ مجدد به این نشریه خودداری کردهاند.
نشریه «حرکت دهندگان»
1 ـ پیشینه و اهداف
نشریه حرکت دهندگان در سال 1383 توسط جمعی از مهندسان و مدیران پژوهشگر و محقق و با هدف نهادینه کردن فرهنگ تفکر در سطح کشور و بخصوص در میان قشر مدیران پا به عرصه نهاد و تنها پس از چاپ اولین شماره، مخاطبان بسیاری از مدیران سطح بالای کشور را به خود اختصاص داد اما متاسفانه پس از چاپ سه شماره و به بهانه «شائبه اهانت به مقام معظم رهبری» و به دلیل واقعی ارتباط با استاد ایلیا (که بسیاری مسئولین به شکل غیررسمی به آن اشاره کردند) تعطیل شد!
این نشریه که به عنوان اولین نشریه تخصصی در زمینه دانش تفكر در کشور کار خود را آغاز کرد، بهترین راهكار عملى گسترش هوشمندى، خودآگاهى و هوشیارى را آموزش دانش عملى و كاربردى تفكر میدانست و در بسط آن میکوشید.
2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: محمد اصغری نیا، محقق در زمینه تفکر، از جامعه مهندسین کشور
برنامه ریزی و راهبرد: پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
شورای سردبیری: آرین پناهپور، عضو گروه پژوهشی مدیریت حرفهای، محقق و نویسنده در موضوعات تفکر و مدیریت
شباب حسامی، نویسنده، محقق و تحلیلگر
اعضای تحریریه: جمعی از مهندسان و مدیران پژوهشگر و محقق در زمینه تفکر و مدیریت
3 ـ موضوعات
دانش تفکر، تکنیکها و روشهای تفکر، مدیریت، تصمیمگیری، برنامه ریزی، معرفی روشهای تفکری و متفکران برجسته، روشهایجدید حل مسئله، جدیدترین اخبار و قویترین تحلیلهای سیاسی در مورد وقایع کلیدی و حساس روز ایران و جهان بر مبنای آخرین روشهای تفکری، شیوه های مدیریت مدرن، متدهای سی و ششگانه تفکر متعالی، بازگشایی روش های تفکری: مفهوم یاب، استراتژیک، قرینه ای، معکوس، موازی، نشانه شناسی، تحلیلی، فرمولیاب و تفکر خلاق، فن آوری های ذهنی، برنامه ریزی مغزی و سایکوتکنولوژی، روشهای هدف یابی
4 ـ وضعیت فعلی
پس از پیگیری های بسیار مسئولان نشریه، دیوان عدالت اداری رأی خود را مبنی بر رد اتهام وارده از سوی وزارت ارشاد و بیگناهی نشریه صادر نمود. اما با وجود این رأی، هنوز پروانه نشر مجدد از سوی وزارت ارشاد، صادر نشده است!
www.think.ir
نشریه «هنرهای زیستن»
1 ـ پیشینه
هنرهاى زیستن که توسط جمعی جوان که غالباً دانشجویان و محققانی در رشته های مختلف بودند، شکل گرفت، سعی داشت به ارائه دیدگاهها و روشهایی صحیح در جنبههای مختلف زندگی بپردازد و به راستی نشریه ای درباره هنرمندانه زیستن باشد و چاپ 7 شماره با کیفیت ، پرمحتوا و متفاوت، گویای موفقیتی چشمگیر در راستای تحقق این هدف بود.
2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: اشرف زندی، از جامعه مهندسین کشور، فارغ التحصیل دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، محقق، نویسنده و سخنران
مشاور : پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
شورای سردبیری: محققان و نویسندگان در زمینه های مرتبط با علوم اجتماعی، و پزشکی
اعضاء تحریریه: جمعی از محققان و دانشجویان و کارشناسان و استادیاران دانشگاه در موضوعات اجتماعی، روانشناسی، تغذیه، ازدواج و...
3 ـ موضوعات
فنون زیستن، خاطرات و تجربیات فوقالعاده و مستند، رازها و شگفتیهای طبیعت و حیات وحش، رواندرمانی عملی، درمان با عرفان، بیماریهای شایع و درمانهای مؤثر، روشهای جوان ماندن و سالم زیستن و عمر نوح آسا، اسرار عاشقانه و روابط همسرانه، هنر یادگیری، رؤیاها و افسانههای ملل؛ حكایت و داستان از زندگی بزرگان، دروغ شناسی، مصاحبههای استثنایی
4 ـ وضعیت فعلی
این نشریه پس از 7 شماره انتشار به اتهام «عدم التزام مدیرمسئول به قانون اساسی کشور» بدون ذکر هیچ توضیح و مصداقی، و بدون تشکیل دادگاه، توسط هیئت نظارت بر مطبوعات لغو پروانه شد! و با وجود پیگیریهای مستمر مسئولین این نشریه از مسئولین و مراجع قانونی مربوطه، هنوز به پاسخی رسمی برای علت این تعطیلی نرسیده و همچنان با این دلیل مبهم وغیررسمی مواجه میشود که علت تعطیلی نشریه، ارتباط دست اندرکاران آن با استاد ایلیا است!
نشریه «علوم باطنی»
1 ـ پیشینه
نشریه علوم باطنی، با توجه به هجوم انواع جریانات فکری و عموماً مسموم معنوی و باطنگرایانه، که میتواند بسیار خطرساز باشد سعی نمود با معرفی وجهه راستین علوم باطنی امکان تشخیص جریانات راستین از ناراستین را برای علاقمندان فراهم کند و بینش کامل و دقیقی نسبت به علوم باطنی ارائه دهد. این نشریه با بهره گیری از همکاری محققان برجسته در زمینه های مربوطه، به زودی توانست به اصلیترین و معتبرترین نشریه در زمینه علوم باطنی و متافیزیک در ایران و آسیا تبدیل شود و مخاطبان بسیاری را از دانشگاهیان و حوزویان تا پژوهشگران و علاقمندان، به خود جلب نماید.
پرداختن به شناخت و بكارگیری تواناییهای باطنی و فنآوریهای ذهنی، تازهترین پژوهشها در علوم روحی و متافیزیك (پاراسایكولوژی و سایكوتكنولوژی و ...) از جمله زمینههای اصلی نشریه علوم باطنی بود. این نشریه در طی مدت كوتاه فعالیت خود با پرداختن به جدید ترین و مهمترین مباحث علوم باطنی، به شكلی واقعگرایانه، علمی و خالی از خرافات یا بزرگنماییهای رایج، جایگاه مطرح ترین نشریه در زمینههای مشابه را کسب کرد.
2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: ابوالفضل فلاحی، از جامعه مهندسین کشور، محقق در زمینه جنگ روانی
مشاور ارشد : پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
سردبیر: میترا صالح زاده، محقق، سخنران و نویسنده در موضوعات مرتبط با علوم فراروانی و متافیزیک
اعضاء تحریریه: جمعی از پژوهشگران و دانشگاهیان در زمینه های مرتبط با علوم فراروانشناسی از جمله جنگ روانی و تاثیرات فراروانی، کاربردهای متافیزیک ، خواب و رویا.
3 ـ موضوعات
مکاتب باطنی، روشهای جنگ روانی، روشهای درمان نامتعارف و شفابخشی، هنر رویابینی، گزارشات مستند از اعمال خارق العاده بزرگان، کنترل ذهن، انرژیزایی، کنترل و انتقال انرژی، تفکر باطنی، مبارز باطنی، نتیجه آخرین تحقیقات فراروانی
4 ـ وضعیت فعلی
این نشریه نیز پس از چندین شماره انتشار و با وجود دهها هزار مشترک علاقمند و مشتاق، همزمان با نشریه هنرهای زیستن و حرکت دهندگان، به همان سرنوشت دچار شد و به اتهام «عدم التزام مدیر مسئول به قانون اساسی کشور» به یکباره، تعطیل شد و پیگیری های مسئولین نشریه تابحال ثمربخش نبوده است.
http://oloomebateni.com/Main/
نشریه «تفکر متعالی»
1 ـ پیشینه و اهداف
نشریه تفكر متعالی، نشریه تخصصی در زمینه دانش تفكر است كه هدف محوری آن توسعه فرهنگ تفكر و گسترش بینش و آموزش مهارتهای تفكری مبتنی بر آموزه های دینی است. این نشریه ثمره سالها تحقیق و پژوهش میباشد كه دیدگاهها، نظرات و دستاوردهای پژوهشی و آموزشی خود را از این طریق عرضه میدارد.
2 ـ اعضاء
مدیر مسئول: کامبیز روحی، پزشک و محقق
ناظر محتوایی: پیمان فتاحی، تئوریسین و محقق
شورای سردبیری: آرین پناهپور، عضو گروه پژوهشی مدیریت حرفهای، محقق و مدرس روشهای تفکر
شباب حسامی، نویسنده، محقق و تحلیل گر
اعضای تحریریه: جمعی از کارشناسان محقق و نویسنده از اعضای گروه پژوهشی مدیریت حرفه ای
3 ـ موضوعات
درسهای تفكر، فکر از دیدگاه علم، فکر از دیدگاه فلسفه، فکر از دیدگاه دین و مذهب، تفکر چیست، جایگاه تفکر در زندگی و ارزش تفکر، متفکر کیست، متفکران در آئینه تاریخ، عناصر تفکر، جسم و آمادگی جسمی و تفکر، زمانهای تفکر، سبکهای تفکر، تفكر كاربردی، معرفی اندیشهها و جریانات فکری، معرفی نظامهای تفکری، مفاهیم آینده نگری و آینده پژوهی، بیان روشهای حل مسئله و برخورد با چالشهای پیش رو، روشهای توانمندی سازی و فعال سازی كاراییهای مغز و ذهن، بررسی و تحلیل الگوهای طبیعی با تفکر بر اساس الگوهای آفرینش، دانش مذاكره و روشهای آن، معرفی متفکران، رهبران و مدیران برجسته، تفكر سیاسی و تحلیلها، وقایع مربوط به ایران و جهان، ایران و مسائل هسته ای، وقایع بین الملل، آموزههای مدیریتی، مدیریت روزانه و فردی، مدیریت رفتار سازمانی، مدیریت IT، مدیریت و قانون، مدیریت تولید، آموزش و توانمند سازی سازمانی، مدیریت در بازار، مدیریت ریسك، مدیریت بحران، مدیریت تغییر و...
4 ـ وضعیت فعلی
این نشریه در حال انتشار است و با تهدیدات غیر مستقیم مبنی بر تعطیلی و توقف فعالیت، مواجه میباشد.